E-bok: 100 idéer för att bygga relationer – hemma & på jobbet

Göran Wasserman
Göran Wasserman

(Redigerad: )

Teambuilding

Om boken

Den här e-boken har som syfte att förmedla verktyg i konsten att bygga relationer. Läsaren får nya tankar och idéer som kan inspirera att hantera livet. Hur kan du bygga djupa och meningsfulla relationer?

Du kan antingen läsa alla idéer från början till slut och få med dig nyttigheter, eller låta dig inspireras kring något specifikt tema. Varje kapitel har en inledning, och läsaren får sedan idéer och förslag baserat på temat.

Känslan av att vilja tillhöra och känna samhörighet är avgörande för att vi skall känna oss hela. Vi väljer till stor del vårt livsöde även om livet ibland kan kännas hopplöst och en känsla av vanmakt. Syftet med dessa 100 idéer är att locka fram din kreativitet och förmedla hopp och livsenergi.

Ju mer vi investerar i relationer desto mer får vi tillbaka. Här får du 100 nycklar för ett rikare och lyckligare liv. Bekräftelse, stärkt självkänsla, förtroende, uppskattning, tydligare och klarare kommunikation och samhörighet och kontakt i livets alla relationer.

Uppdatering

Tyvärr finns inte boken längre till försäljning. Men min andra bok, Som man sår får man skörda, finns fortfarande att beställa här.