Beställ min bok!

Beställ min bok

Är du intresserad av att beställa min bok? Den kostar 200:- och då ingår porto, frakt och moms. Du kan enkelt med hjälp av formuläret nedanför beställa min bok. Efter att du beställt boken och betalat 200:- till mitt Bankgiro 5664-1939 skickar jag den till adressen du angivit.

Var noga med att fylla i korrekt adress och kontaktuppgifter. Du får ett bekräftelse mail på din angivna e-postadress. Se till att kolla skräpposten ifall du inte skulle hitta e-postmeddelandet i din inkorg. Vid övriga frågor eller funderingar kontakta goranwasserman@gmail.com.

1st Som man sår får man skörda 200:-

  Fullständigt namn *

  Gatuadress *

  Postnummer *

  Postort *

  Din e-postadress *

  Mobilnummer

  Eventuellt meddelande

  Jag accepterar villkoren *

  Som man sår får man skörda

  Den här boken har som syfte att förmedla verktyg i konsten att bygga relationer. Det är min förhoppning att du som läsare får nya tankar och idéer som kan inspirera dig att hantera ditt liv på ett ändamålsenligt sätt. Jag har försökt att beskriva komplicerade skeenden på ett lättfattligt och lättillgängligt sätt. Kanske känner du igen dig i såväl stort som smått. Inspirationskällan har varit mina krönikor i smålandsposten (Smp). Du kan antingen läsa boken från pärm till pärm och få med dig nyttigheter från mitt smörgåsbord eller så kan du låta dig inspireras kring något specifikt tema. Varje kapitel börjar med en inledning.

  När du ställs inför utmaningar i livet hoppas jag att denna bok ger dig något eller några värdefulla verktyg. Själv ställdes jag inför en av livets svåraste livsomställningar. Jag miste min hustru för tre år sedan i cancer. Det gjorde mig ännu mer angelägen att skriva boken. Det viktiga budskapet är att när man underhåller sina relationer så får den gråa vardagen färg och gör livet värt att leva. Man inser att vi hör ihop och att vi är beroende av varandra. Känslan av att vilja tillhöra och känna samhörighet är avgörande för att vi skall känna oss hela igen. Min utgångspunkt är att människan är en levande varelse och hela tiden utvecklingsbar. Vi väljer till stor del vårt livsöde även om livet under stundom kan kännas hopplöst och du känner vanmakt. Jag vill med denna bok locka fram din kreativitet, förmedla hopp och livsenergi.

  Bokens undertitel ”som man sår får man skörda” fokuserar på helheten i relationer. När vi förstår samspelet hittar vi nycklarna till lycka och välmående både på hemmaplan och i yrkeslivet. Ju mer vi investerar i relationer desto rikare avkastning kan vi få i form av bekräftelse, stärkt självkänsla, förtroende, uppskattning, tydligare och klarare kommunikation och sist men inte minst, ett rikare sexliv. På arbetet infinner sig arbetsglädjen och strävan mot gemensamma mål gör oss framgångsrika. När jag inser att den mänskliga samvaron är i ständig förändring och att det gäller att vara här och nu och inte ta varandra för givna så skapar jag en god beredskap och lägger grunden för ett lyckligare liv.

  Villkor

  • GW Personutveckling ansvarar inte för borttappade paket hos Posten
  • Boken skickas inte förrän betalningen till Bankgiro
   5664-1939 är överförd
  • Vid frågor kontakta goranwasserman@gmail.com